Nogomet

Predsjednik Celja: 'Nije šala, u priču ulazimo jer se Krznar i Modrić poznaju iz igračkih dana'

Mihaela Bradovski • utorak, 23.04.2024.
Predsjednik Celja: 'Nije šala, u priču ulazimo jer se Krznar i Modrić poznaju iz igračkih dana'
Foto: Damir Senčar/HINA

Priča o želji Celja za dovođenje Luke Modrića svakako je prihvaćena u javnosti, ali predsjednik kluba Valerij Kolotilo tvrdi kako priča nije bez temelja...

Luka Modrić u Celju. Priča je to koja je kao veliko iznenađenje pojavila se u javnosti, malo tko je uopće mogao zamisliti i povezati da bi Modrić uopće pobudio interes kod slovenskih klubova dok danas još uvijek ima važnu ulogu u madridskom Realu.

Igraj na utakmice slovenskog prvenstvana SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dok je interes Dinama kao njegovog bivšeg kluba razumljiv, dok je razumljiv i interes saudijskih i američkih klubova, pa čak i Ardinog turskog kluba koji ne skriva ambicije već duže vrijeme, iznenadila je priča s Celjem. Da nije medijska "patka", potvrdio je predsjednik Celja Valerij Kolotilo.

"Nije šala. U taj projekt ušli smo jer se Damir Krznar i Luka Modrić poznaju iz igračkih dana i ako imamo taj odnos, zašto ga ne bi probali iskoristiti? Ako želite razgovarati s igračem, red je da obavijestite njegov klub", kaže Kolitilo za slovenski Sportklub.

Kolotilo ima iskustva s dovođenjem velikih igrača, dok je bio u Anžiju, tamo su stigli Roberto Carlos, Samuel Eto'o, Guus Hiddink...

"Saznat ćemo je li ovo nemoguća misija, ali ako ne uspijemo dovesti Modrića, probat ćemo s nekim drugim velikim imenom. Imam iskustva s tim. Kada sam bio u Anžiju, doveli smo Roberta Carlosa i cijeli klub podigli na višu razinu. Zašto ne, imamo visoke ambicije i sigurno nećemo ostati na razini na kojoj smo sada."

Krznar je odgovorio na pitanje o dolasku Modrića dosta kratko i nije se previše uvlačio u priču.

"Luka Modrić je vrhunski igrač kojeg bi htio imati svaki klub na svijetu. Ambicije Celja su jasne, žele dovesti najbolje nogometaše, a novinarima i javnosti ostavljam da raspravljaju koliko je realno očekivati Modrića u našem klubu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!