Nogomet

Novo Vrijeme u borbi za majstoricu, Olmissum želi dovršiti posao

Branimir Korać • četvrtak, 28.03.2024.
Novo Vrijeme u borbi za majstoricu, Olmissum želi dovršiti posao
Foto: Matko Begović/PIXSELL

Danas bismo mogli saznati prve sudionike polufinala doigravanja SuperSport HMNL. Na rasporedu su tri uzvratna susreta četvrtfinala...

Prvi susreti doigravanja SuperSport HMNL-a nisu donijeli iznenađenja. Svi favoriti slavili su u prvim susretima kao domaćini te će imati priliku u uzvratima izboriti prolaz i spriječiti odigravanje majstorice.

Igraj na uzvratne dvoboje četvrtfinala SuperSport HMNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Danas su na rasporedu tri uzvratna susreta, Torcida dočekuje Futsal Dinamo, Novo Vrijeme u Makarskoj igra protiv Olmissuma dok Osijek u svojoj dvorani dočekuje Square.

Već uoči početka doigravanja par koji čine Olmissum i Novo Vrijeme proglašen je najneizvjesnijim i najatraktivnijim, a njihov prvi dvoboj potvrdio je kako se ovdje može očekivati i majstorica.

Olmissum je u svojoj dvorani u prvoj utakmici upisao pobjedu 3:1. Domaćin je poveo 3:0 golovima Josipa Jurline, Jakova Hrstića i Duje Kusture da bi Vitor Hugo de Lima da Silva smanjio na 3:1. Do kraja susreta Makarani ipak nisu uspjeli doći na gol zaostatka unatoč svim nastojanjima.

U prvom njihovom ovosezonskom dvoboju,Olmissum je na svom parketu bio uvjerljiv i slavio je s 4:1, raspoložen je bio Antonio Sekulić koji je s dva gola vodio Olmissum već u prvih 12 minuta do 3:0. U drugom susretu, igranom u Makarskoj bilo je 2:2. Dva puta su gosti vodili golovima Juretića i Kusture, a domaćin se vraćao pogocima Lime i Davida Barbarića.

Tri dosadašnja prvenstvena sraza nisu dovela do pobjede Novo Vrijeme, možda je baš danas vrijeme. Omišani će htjeti čim prije dovršiti posao, ali Novo Vrijeme ne želi već sada na odmor.

Mjesto, vrijeme

Makarska, GSD Makarska, 19:15

Suci: Vedran Babić, Mario Budimir

Prošli dvoboj

Prvi susret u Omišu okončan je pobjedom Olmissuma 3:1. Domaćin je stigao do prednosti 3:0, Makarani su smanjili osam minuta prije kraja, ali nisu uspjeli uvesti dramu u završnici.

Prognoza

Novo Vrijeme je domaćin i tražit će pobjedu koja bi osigurala majstoricu. Domaćin je dovoljno kvalitetan da napokon probije led i dođe do treće, odlučujuće utakmice.

SuperSport HMNL, doigravanje

  • Rezultati
  • Ljestvica

četvrtfinale

Square5:1MNK Osijek
Stanoinvest Futsal Pula4:0Crnica
Futsal Dinamo6:1Torcida
Olmissum3:1Novo Vrijeme
Torcida3:2 *Futsal Dinamo
Novo Vrijeme0:2Olmissum
MNK Osijek1:3Square
Crnica0:4Stanoinvest Futsal Pula
Futsal Dinamo6:0Torcida
1Futsal Dinamo 623:10+1312
2Olmissum 515:9+612
3Stanoinvest Futsal Pula 514:9+59
4Square 516:12+49
5Torcida 34:14-103
6Novo Vrijeme 21:5-40
7MNK Osijek 22:8-60
8Crnica 20:8-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!