Ostali sportovi

Mladostašice poražene od Belgijki: 'Presudile su naše pogreške prvenstveno zbog neiskustva'

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.10.2023.
Mladostašice poražene od Belgijki: 'Presudile su naše pogreške prvenstveno zbog neiskustva'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Odbojkašice Mladosti poražene su u porvom kolu kvalifikacijskog turnira u Rumunjskoj. Posljednja je to stepenica do grupne faze Lige prvakinja, a Mladost više nema pravo na krivi korak ako želi u elitu...

Mladost nije uspjela doći do pobjede na startu kvalifikacijskog turnira Lige prvaka u rumunjskom Blaju. Poražena je od Avo Asterixa s 3:2, belgijske ekipe koja ju je nedavno porazila u Zagrebu s 3:0.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mladost je ovaj put odigrala bolje, ali svejedno nije došla do pobjede. Unatoč porazu, trener Miodrag Stojaković bio je zadovoljan.

"Ne možemo biti nezadovoljni, odradili smo jako dobar susret u kojem su tek naše pogreške, i to ponajviše zbog neiskustva, presudile konačnog pobjednika. U svim ostalim segmentima igre dobro smo se nosili s favoriziranim suparnicama. Šteta, u trećem setu smo lošije ušli, teško je bilo stizati ih, pogotovo što u tom periodu igre nisu napravile niti jednu pogrešku. Ali, ponosan sam na moje djevojke, prikazale su hrabru partiju pa na krilima tog saznanja idemo u drugom susretu protiv domaćina, ekipe Alba Blaj, pokazati još jedno takvo izdanje."

Alba Blaj je slavila protiv Brna 3:1 na startu i prvi je favorit za prvo mjesto u ovoj kvalifikacijskoj skupini. Susret Albe i Mladosti počinje u 19 sati.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!