Košarka

Ljubičić: 'Baš slaba utakmica s naše strane u koju smo loše ušli i na isti je način završili'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.05.2023.
Ljubičić: 'Baš slaba utakmica s naše strane u koju smo loše ušli i na isti je način završili'

Cibona je upisala još jedan vrlo uvjerljiv poraz od Zadra na svom parketu. Zadrani su ovaj put slavili s 96:75 potpunom dominacijom tijekom najvećeg dijela susreta...

Josip Sesar je na mukama, Cibona ima velikih problema s kadrom i nikako se ne uspijeva koliko-toliko kompletirati. Takva nije imala šanse protiv Zadra.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Čestitam momčadi Zadra na uvjerljivoj pobjedi. Jednostavno nismo bili pravi, a jedan od razloga je i u tomu što nismo već duže vrijeme imali mogućnost trenirati pet na pet. Neki su nam igrači bolesni, neki drugi ozlijeđeni i jasno je da se njihov izostanak morao osjetiti. Međutim, to ne umanjuje sjajan nastup Zadrana i njihovu pobjedu. Sljedećih četiri, pet dana moramo iskoristiti da se maksimalno pripremimo za Split i okrenemo se onome što nas očekuje u završnici prvenstva."

Prvo ime Cibone u ovom susretu bio je Krešimir Ljubičić.

"Baš slaba utakmica s naše strane u koju smo loše ušli i na isti je način završili. Imali smo tek pojedina razdoblja u ovom dvoboju, od svega par minuta u kojima smo nešto uspijevali napraviti, međutim, to nije bilo dovoljno. Zadranima čestitam, a mi nismo bili pravi i očito ćemo morati nešto promijeniti u nekim idućim susretima s njima. Trebamo sada riješiti neke svoje probleme, vjerujem da ćemo igrati kompletni u sljedećim dvobojima. Pokušat ćemo dobiti Split i onda ćemo vidjeti na kojem ćemo mjestu dočekati play-off."

FOTO: Cibona

HT Premijer liga, Liga za prvaka

  • Rezultati
  • Ljestvica

9. kolo

Split93:82Cedevita Junior
Cibona75:96Zadar
Šibenka107:72Dubrava
1Zadar (+40)82+396
2Split (+40)82+383
3Cibona (+40)73+387
4Cedevita Junior (+40)46+165
5Šibenka (+35)19-131
6Dubrava (+33)28-142

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!