Košarka

Odlični Bogdanović predvodio Pistonse u neočekivanoj pobjedi u Denveru

Branimir Korać • srijeda, 23.11.2022.
Odlični Bogdanović predvodio Pistonse u neočekivanoj pobjedi u Denveru
Foto: EPA

Detroit Pistonsi upisali su pobjedu u gostima kod Denver Nuggetsa i tako došli do prve ovosezonske pobjede u gostima te prekinuli niz od sedam uzastopnih poraza...

Pistonsi nisu imali previše nade kada su doputovali na gostovanje kod Denvera bez Cunninghama, Beyja, domaćinu se još vratio Nikola Jokić, ali na kraju dana Detroit je ipak slavio.

Odnijeli su Pistonsi veliku pobjedu 110:108 na krilima Bojana Bogdanovića i Aleca Burksa koji su odradili veliku utakmicu.

Od početka je bilo neizvjesno i bez nekih velikih odvajanja, kada je netko i pokazao da bi se mogao odvojiti, brzo je uhvaćen i susret je vraćen u egal.

Bojan Bogdanović je osam sekundi prije kraja ubacio dva slobodna bacanja za 110:107 i tako značajno smanjio domaćinu prostor za manevar.

Nakon toga Pistonsi su poslali Jamala Murrayja na liniju slobodnih bacanja, on je pogodio prvo, drugo namjerno promašio, priskočio je Aaron Gordon, no nije pogodio za pobjedu.

Bogdanović je za 35 minuta ubacio 22 poena (7/12 za dva, 1/5 za tri, 5/6 slobodna) uz devet skokova i četiri asistencije. Burks je dodao 21 poen.

Kod poraženih Nikola Jokić ubacio je 31 poen uz deset asistencija i devet skokova, a Michael Porter 18 poena uz osam skokova.

NBA:
Denver Nuggets - Detroit Pistons 108:110
Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets 115:106
Memphis Grizzlies - Sacramento Kings 109:113
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 115:105

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!