Nogomet

Veliki dvoboj: Hajduk u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa gostuje u Osijeku

Branimir Korać • srijeda, 16.11.2022.
Veliki dvoboj: Hajduk u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa gostuje u Osijeku
Foto: FaH

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza održan je ždrijeb četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa. U najzanimljivijem dvoboju sastat će se Osijek i Hajduk...

Ždrijeb SuperSport Hrvatskog kupa donio je jedan veliki dvoboj, ali svaki od četiri para zanimljiv je na svoj način i mogao bi biti vrlo neizvjestan.

Svakako u središtu pozornosti bit će Gradski vrt u kojem će Osijek ugostiti momčad Hajduka. I jedni i drugi imaju otvorenu ambiciju napasti trofej pobjednika Kupa, a jedna od ove dvije momčadi oprostit će se od te ambicije i prije nego što su mislile.

Još jedan potencijalni prvoligaški dvoboj mogao bi se odigrati na Maksimiru. Naime Dinamo tek treba izboriti četvrtfinale, mora za to eliminirati u Parku mladeži momčad Splita, a ako u tome uspije, igrat će protiv Lokomotive.

Zoran Zekić sa Slaven Belupom u Koprivnici dočekuje vodeću momčad SuperSport Prve NL Rudeš i to nije najjednostavniji posao, ali u Koprivnici moraju biti zadovoljni, osim toga igraju kod kuće.

BSK će se nadati još jednom iznenađenju u Bijelom Brdu. Ako je eliminirao Rijeku, zašto ne bi mogao i Šibenik koji uopće ne izgleda uvjerljivo.

Susreti četvrtfinala na rasporedu su 1. ožujka, a Split i Dinamo svoj susret odradit će 14. veljače s početkom u 14:30 sati.

Parovi četvrtfinala:
Osijek - Hajduk
Split/Dinamo - Lokomotiva
Slaven Belupo - Rudeš
BSK - Šibenik

FOTO: HINA/Marko MRKONJIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!