Košarka

Novi trener Lakersa odgovorio na glasine: 'Sviđaju nam se svi na našem rosteru'

Matej Kačan • subota, 09.07.2022.
Novi trener Lakersa odgovorio na glasine: 'Sviđaju nam se svi na našem rosteru'
Foto: EPA

Uslijed stalnih glasina o razmjeni Russella Westbrooka za Kyrieja Irvinga, novi trener LA Lakersa Darvin Ham odgovorio je kako je ponosan i zahvalan na svakom igraču u svom rosteru...

Los Angeles Lakersi svakog su ljeta uvijek vruća tema i veliki udvarači na tržištu slobodnih igrača i u prijelaznom roku, a ni ova godina nije iznimka. Velike su glasine o razmjeni na kojoj se radi za Kyrieja Irvinga koja bi u suprotnom smjeru poslala Russella Westbrooka.

Čak i prije najavljenog "raspada" Netsa su dolazile glasine o tome da se Lakersi žele riješiti skupog Westbrooka, ali dok se to ne dogodi, novi trener Darvin Ham zadovoljan je s onim što ima.

Već sad je ovo ljeto velikih promjena, Ham je naslijedio Franka Vogela, a kao slobodni igrači dovođeni su mahom oni mlađi, za razliku od prijašnjih rostera punih veterana. Lakersi su dio mladosti prikazali na Ljetnoj ligi u Las Vegasu gdje su u prvom susretu poraženi od Phoenix Sunsa.

"Sviđaju nam se svi na našem rosteru. I dok ste god u našoj ekipi, vi ste naši i napravit ćemo sve kako bi se popravili s momčadi koju imamo. To je naša računica", rekao je Ham pa odgovorio na glasine:

"U svojih 26 godina u ligi nisam čuo za igrača koji nije bio dio barem jedne glasine o razmjeni. Tako je kako je, to je priroda našeg posla. Zahvalan sam za igrače na našem rosteru, ponosan sam na njih i želimo maksimalno iskoristiti sve kako bi došli do svog cilja", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!