Rukomet

Nexe protiv Spačve, a PPD Zagreb preko Dubrave do novih pobjeda

Petar Jenjić • utorak, 19.03.2019.
Nexe protiv Spačve, a PPD Zagreb preko Dubrave do novih pobjeda

Odigrane su dvije utakmice drugog kola razigravanja za prvaka Hrvatske, a do pobjeda su stigli Nexe i PPD Zagreb protiv Spačve odnosno Dubrave...

U razigravanju za prvaka do nove je pobjede stigao Nexe koji nije imao problema na gostovanju kod vinkovačke Spačve, u konačnici je stigao do pobjede rezultatom 31:24. Već do poluvremena Našičani su imali osam golova prednosti, bilo je 20:12, a prednost su bez problema sačuvali do kraja.

Najbolji su u pobjedničkim redovima s po četiri gola bili Marin Greganić, Marin Jelinić i Ivan Vida. Spačvu je predvodio Domagoj Smojver s devet postignutih pogodaka.

Nešto teže do pobjede stigao je PPD Zagreb koji je bio gost Dubravi koju je svladao rezultatom 35:31. Zagrebaši su tako ostali na stopostotnom učinku, dok je domaćinu ovo bio prvi poraz.

Većim dijelom prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, a u završnici su Zagrebaši pobjegli na pet razlike (18:13). Tijekom nastavka imali su i osam golova viška u nekoliko navrata, Dubrava se toga uspjela spustiti na četiri gola minusa, no više od toga nije išlo.

Zlatko Horvat predvodio je PPD Zagreb sa sedam golova, a priključio mu se Lovro Jotić sa šest pogodaka. Ivan Dumenčić s osam pogodaka i Petar Medić sa sedam golova bili su najbolji kod Dubrave.

Premijer liga, Liga prvaka, 2. kolo:
Spačva - Nexe 24:31
Dubrava - PPD Zagreb 31:35

Rezultati by SofaScore

FOTO: SEHA liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!