Nogomet

Rakitić: "Bilo bi čudno da sam nezadovoljan, ali moramo neke stvari popraviti"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 29.03.2015.
Rakitić: "Bilo bi čudno da sam nezadovoljan, ali moramo neke stvari popraviti"
Foto: FaH

Razmišljanje Ivana Rakitića nakon susreta protiv Norveške poklapalo se s onim većine igrača i izbornika. I on je bio zadovoljan rezultatom, ali i svjestan da konačna izvedba nije bila vrhunska...

Ivan Rakitić dao je doprinos pobjedi Hrvatske protiv Norveške u susretu koji je završio s čak 5:1, višim rezultatom nego što je pokazao odnos snaga na travnjaku.

"Velika pobjeda s pet postignutih golova pred 20 tisuća navijača, naravno da se osjećamo sjajno. Sigurno je da nismo odigrali najbolju utakmicu i postoje neke stvari koje moramo popraviti, međutim slavili smo protiv vrlo jake momčadi s 5:1 i bilo bi neobično da smo nezadovoljni", smatra Rakitić.

Hrvatska je još uvijek neporažena u kvalifikacijama, u pet susreta postigla je 15 pogodaka i nalazi se na vrhu ljestvice sa samo jednim remijem uz sve ostale pobjede.

"Sve ide u pravom smjeru, ali pred nama je još puno posla. Još uvijek ništa nije gotovo i to ne smijemo zaboraviti u narednim mjesecima. Iako nismo imali dobar dan, pokazali smo da možemo pobjeđivati vrlo uvjerljivo."

"Nadam se da su navijači uživali. Mladi smo i gladni uspjeha, mislim da smo na pravom putu da napravimo nešto veliko", dodao je Rakitić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!