Nogomet

Video: Pranjić dalekometnim pogotkom pomogao Panathinaikosu preokrenuti na Kreti

Niko Rukavina • nedjelja, 15.02.2015.
Video: Pranjić dalekometnim pogotkom pomogao Panathinaikosu preokrenuti na Kreti
Foto: EPA

„Hrvatska kolonija“ u Panathinaikosu, nakon preokreta došla je do teško izborene pobjede kod pretposljednjeg OFI-ja s Krete. Strijelac drugog pogotka za Panathinaikos bio je Danijel Pranjić...

Panathinaikos je došao do vrijedne 3:2 pobjede na gostovanju kod OFI-ja i nastavio lov za vodećim Olympiakosom. Danijel Pranjić, koji je zabio pogodak za 2:2, i Gordon Schildenfeld (žuti karton) odigrali su svih 90 minuta za Atenjane, a Mladen Petrić igrao je do 62. minute.

PAO je vrlo brzo došao do vodstva. Strijelac je bio Nikos Karelis u 2. minuti utakmice, međutim, OFI je do poluvremena preokrenuo pogocima Manolisa Moniakisa u 26. i G Merebashvilija iz jedanaesterca u 44. minuti.

Danijel Pranjić izjednačio je rezultat u 49. kada je odapeo s gotovo 30 metara i zabio za 2:2. Preokret i tri boda Panathinaikosu donio je Karelis svojim drugim pogotkom u 75. minuti utakmice.

PAO-u je ovo peta uzastopna pobjeda u grčkom prvenstvu, a deseta bez poraza. OFI s Krete se nalazi u nezavidnoj situaciji sa samo 13 bodova iz 23 utakmice te su 11 bodova udaljeni od mjesta koje ih ne šalje u niži rang.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zdren15.02.2015. u 16:35
    Fantastičan video
    Zdren