Nogomet

Dinamo poražen uoči gostovanja u Zagrebu, u Minsku uspješniji Torpedo

Branimir Korać • nedjelja, 21.07.2013.
Dinamo poražen uoči gostovanja u Zagrebu, u Minsku uspješniji Torpedo

Nogometaši Dinama iz Minska poraženi su u 18. kolu bjeloruskog prvenstva i ne dolaze u najboljem raspoloženju u Zagrebu. Kao što je Lokomotiva u Minsku slavila 2:1, isto je ponovio i Torpedo iz Žodina...

Dinamo iz Minska sve više zaostaje za vodećim bjeloruskim dvojcem Soligorskom i BATE Borisovim. Novim porazom 2:1 na domaćem terenu od Torpeda iz Žodina, Dinamo zaostaje za vodećim Soligorskom već 15 bodova.

Osim toga niti u kvalifikacijama za Europsku ligu se ne nalazi u dobroj poziciji, Lokomotiva je u Minsku slavila 2:1 i ima lijepu prednost uoči uzvrata.

Protiv Torpeda iz Žodina, momčadi iz sredine ljestvice bjeloruskog prvenstva, Dinamo je poražen 2:1 zahvaljujući pogotku Vjačeslava Hleba u 88. minuti. Gosti su vodili i s 1:0 nakon što je Sučkov zabio u 37. minuti da bi Sergej Politevič u 48. minuti poravnao na 1:1.

Lokomotivin protivnik u ovom susretu nastupio je u sastavu: Gutor, Veretilo, Politevič, Koncevoj, Trubilo, Nikolić (64. Byčenok), Bykov, Adamović (64. Stasevič), Cotto (86. Hvačinskij), Figueredo, Veselinović.

Bjelorusko prvenstvo, 18. kolo:
Dinamo Minsk - Torpedo Žodino 1:2

Foto: nklokomotiva.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.07.2013. u 11:49
    dobra vjest za Lokose
    Obrisan korisnik