Nogomet

Jurčić: "Zadovoljni smo ždrijebom, dobit ćemo jednog od protivnika koji nisu europski vrh"

Ivor Krapac • petak, 19.07.2013.
Jurčić: "Zadovoljni smo ždrijebom, dobit ćemo jednog od protivnika koji nisu europski vrh"
Foto: FaH

Poslije ždrijeba kojim je određeno da će zagrebački Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv Šerifa iz Tiraspola ili Sutjeske iz Nikšića, na takav rasplet osvrnuli su se Krunoslav Jurčić i Jerko Leko. I jedan i drugi bili su zadovoljni onime što je ždrijeb donio...

U prvom osvrtu nakon obavljenog ždrijeba trećeg pretkola Lige prvaka, Dinamov trener Krunoslav Jurčić je u razgovoru za službenu internetsku stranicu kluba komentirao dolazećeg suparnika. Dinamo još treba dovršiti posao protiv luksemburške Fole Esch, a potom će se sresti s jačim iz ogleda moldavskog Šerifa iz Tiraspola i crnogorske Sutjeske iz Nikšića. U prvoj utakmici tog ogleda, Sutjeska je u gostima došla do povoljnih 1:1.

Zadovoljni smo ždrijebom jer ćemo dobiti jednog od protivnika koji nisu europski vrh", opisao je Dinamov trener: "U prvoj utakmici u Moldaviji bilo je neriješeno i još je dvoboj otvoren, a naš čovjek će ići u Nikšić na uzvratnu utakmicu i gledati je uživo."

"Bez obzira na ždrijeb koji je uvijek bitan jer nije svejedno protiv koga se igra, najbitnija je činjenica kako mi izgledamo i u kakvoj smo formi, a tu se dižemo i to je u ovom trenutku dobro", zaključio je Jurčić, opisujući stanje u svojoj momčadi.

Iskusni Jerko Leko je za gnkdinamo.hr također kazao da je zadovoljan ishodom ždrijeba: "Iskreno, kada sam vidio parove htio sam ili Islanđane ili ovaj par. Šerif dosta dobro znamo jer smo prošle godine igrali s njima, ali s obzirom na prvu utakmicu koja je završila 1:1 još uvijek su obje momčadi u igri. Sutjesku ne poznajem dobro, ali ako ćemo igrati protiv njih, sigurno ćemo skupiti dosta informacija."

"Ako ćemo ići u Crnu Goru, onda nas tamo sigurno čeka napaljena atmosfera što mi je osobno veliki gušt", dodao je Leko: "Najbitnije je da, s kojom god od ove dvije momčadi igrali, cilj je isti, a to je prolaz."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH21.07.2013. u 10:47
    Ako se pojedini klubovi kroz domaće prvenstvo nisu uspjeli izboriti za igranje u LP onda se tu nema što pričati, nisu zaslužili igrati i gotovo. Onda bi recimo 10. klub iz španjolskog prvenstva trebao imao prednost pred prvakom Albanije jer je jači ali ne ide to tako. Koliko tih jakih klubova uopće... [više na forumu]
    ALGHAZANTH
  • zovche20.07.2013. u 07:07
    seedorf ti si stvarno malouman svojim komentarima... po tom ligu prvaka bi igralo po osam klubova iz engleske, njemacke i spanjolske i to je to... i koji su to velikani talijanskog nogometa... okani se Football Managera
    zovche
  • Obrisan korisnik20.07.2013. u 00:29
    Da je do kvalitete Hajduk ne bi idućih 50 godina vidio europska natjecanja. Care for what you wish...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2013. u 18:43
    place mi se od muke kad moram dinamo gledat a ne neku renomiranu momcad iz serie A recimo,taj platini je osiromasio ovu ligu prvaka sto se tice kvalitete nogometa!atletiko madrid psvaja europsku ligu recimo a nemoze se ni kvalificirat za ligu prvaka jer je peti recimo sramota platinijeva!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.07.2013. u 17:00
    dabog da u cetvrtom pretkolu ne budu nositelji i da dobili nekog iz liga petice i da ih nakanta kao lyon i da se ne sramote vise u grupnoj fazi jer ipak ruku na srce dinamo je najsmjesniji svake godine u toj ligi prvaka a kad recimo dinamo se sramoti a nema jednog arsenala,chelsea,milana,ili... [više na forumu]
    Obrisan korisnik