Rukomet

Hombrados istaknuo kandidaturu za predsjednika Španjolskog rukometnog saveza

Lovro Štrbinić • petak, 04.01.2013.
Hombrados istaknuo kandidaturu za predsjednika Španjolskog rukometnog saveza
Foto: Dario Dodić

Kapetan Atletico Madrida i vratar španjolske rukometne reprezentacije istaknuo je kandidaturu za predsjednika Španjolskog rukometnog saveza. Trenutno predsjednik Juan de Dios Roman neće se, naime, kandidirati na novim izborima.

Tjedan dana prije početka Svjetskog rukometnog prvenstva u Španjolskoj Jose Javier Hombrados objavio je kako ima namjeru postati budući predsjednik Španjolskog rukometnog saveza, nakon što se povuče aktualni predsjednik Juan de Dios Roman.

"Ovo je prilika da se pojavi netko drugačijeg profila od onog na koji smo naviknuli, netko tko vidi stvari na drugačiji način. Stvorila se prilika da budem predsjednik Saveza i nisam oklijevao", poručio je Hombrados iz Viga.

"Kao netko tko je proveo 20 godina igrajući profesionalni rukomet znam što nam treba u mnogim područjima. Tu sam kako bih pomogao klubovima da napreduju i mislim da mogu biti kapetan koji će pokrenuti promjene", zaključio je.

Javier Hombrados trenutno čuva mrežu madridskog Atletica i španjolske rukometne reprezentacije, a u svojoj dugoj karijeri branio je i za Safu, Cantabriju, Teucro, Ademar Leon i Portland San Antonio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!