Nogomet

Yakin: "Petrić se sam doveo u igru"

Ante Zovko • srijeda, 05.10.2011.
Yakin: "Petrić se sam doveo u igru"
Foto: Davor Sajko

Kako Hakan Yakin sljedećeg siječnja napušta Luzern, njegov brat i trener traži mu zamjenu. Jedno od zanimljivih lica hrvatski je reprezentativac Mladen Petrić.

34-godišnji Hakan Yakin u siječnju napušta Luzern i odlazi u Bellinzonu. Njegov brat Murat, danas je trener švicarske momčadi s kojom se odnedavno povezuje Mladen Petrić.

Hrvatski napadač kojem u HSV-u na kraju sezone istječe ugovor rekao je nedavno, nakon prijateljskog remija s Luzernom (2:2), kako osjeća nostalgiju za Švicarskom u kojoj je počeo nogometnu karijeru.

Blitz je za mišljenje upitao 34-godišnjeg trenera: "Petrić je se sam doveo u igru. Trebamo kreativnog igrača, ali ne samo zbog sebe nego i zbog navijača. Međutim, transfer će ovisiti i o cijeni", odgovorio je stariji brat Yakin.

Predsjednik Luzerna Walter Stierli poslao je sljedeću poruku: "Petrić je zanimljivo ime, ali mi želimo afirmirati domaćeg igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.10.2011. u 14:16
    mudro zboriš sine hakane!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.10.2011. u 07:36
    znači pranjić i petrić uskoro u dinamu, ima li još koji starog kova da je pred penziju i da ga tjeraju iz kluba, mamić takve obožava?
    Obrisan korisnik