Nogomet

"Nije mi bilo lako napustiti Arsenal"

Borna Rupnik • utorak, 10.08.2010.
"Nije mi bilo lako napustiti Arsenal"
Foto: FaH

Eduardo da Silva debitirao je za svoj novi klub, ukrajinski Šahtar, a još je jednom istaknuo da se radilo o teškoj odluci...

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva uspješno je odradio svoj prvi nastup u narančastom dresu, zaradio pohvale suigrača i trenera Lucescua, a iščekuje i skori izlazak na teren u Ligi prvaka.

"Radujem se što ću igrati u Ligi prvaka, jedino ne želim zaigrati protiv Arsenala", rekao je naš napadač Sky Sportsu dan uočio reprezentativnog nastupa u prijateljskoj utakmici protiv Slovačke.

"Naravno da mi nije bilo lako napustiti Arsenal, tamo sam proveo tri godine. Navijači su me zavoljeli, a i ja sam zavolio navijače. Svi su klubu su bili sjajni prema meni i stekao sam brojne prijatelje. No, to je život", konstatirao je Eduardo da Silva.

Ipak, uvjeren je da je transferom u Šahtar povukao pravi potez: "Mislim da je to dobro za mene. Jednostavno moram igrati".

Ukrajinci su za njega platili šest milijuna funti, a njegov bi kontinuitet igara trebao biti od velike koristi i momčadi Slavena Bilića, koju nakon Slovačke, početkom rujna, očekuje novi kvalifikacijski ciklus.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2010. u 11:04
    sretno Dudu !!!
    Obrisan korisnik