Nogomet

Vrdoljak: "Arsenal je bio odlična prilika"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 09.08.2010.
Vrdoljak: "Arsenal je bio odlična prilika"
Foto: EPA

U pogocima bogatoj pripremnoj utakmici Legije i Arsenala Ivica Vrdoljak zaradio je i ozljedu, no u njegovom se klubu nadaju da nije ništa ozbiljno...

Ivica Vrdoljak debitirao je kao kapetan varšavske Legije u pripremnoj utakmici protiv londonskog Arsenala (5:6), no svoju je dužnost morao napustiti nakon 28 minuta provedenih na terenu.

Naime, ozlijedio je kvadriceps, a klupski liječnik nije želio riskirati. "Nadamo se da nije ništa ozbiljnije, no za svaki slučaj smo ga odmah povukli iz igre", pojasnio je Maciej Skorza.

Naš nogometaš zadovoljan je što je Legia gledateljima priuštila golijadu, no na obrani se svakako mora dodatno raditi, kaže: "11 golova lijep je podatak za navijače, no mi bismo voljeli da ih je bilo manje".

"Primiti šest golova nije dobro, makar i od Arsenala. Pred nama je utakmica protiv Polonije i tu će se brojati samo pobjeda", dodao je za službene klupske stranice.

I Vrdoljak se nada da ga ozljeda neće spriječiti da što prije ponovno uzme kapetansku vrpcu: "Susret s Arsenalom bio je odlična prilika da je prvi puta ponesem. Što se ozljede tiče, potrčao sam i osjetio bol u lijevoj nozi, ali nadam se da će sve biti u redu i da nije ništa opasno".

Marijan Antolović na toj je utakmici branio do 74. minute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kee10.08.2010. u 14:50
    ili je on solidan igrač ili su u Dinamu solidni slijepci
    kee
  • Obrisan korisnik09.08.2010. u 13:15
    Nevjerojatno,Vrdoljak u dinamu srednja žalost i onda ode u Legiu i strpa Nasrija u mali džep,još je i kapetan ?!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.08.2010. u 13:03
    solidan igrač je vrdoljak.
    Obrisan korisnik