Košarka

Clippersi potpisali dvojicu igrača

Branimir Korać • subota, 10.07.2010.
Clippersi potpisali dvojicu igrača

Los Angeles Clippersi čuvali su prostor pod salary capom u slučaju da se LeBron James odlučiti na dolazak, međutim kada je postalo jasno da se to neće dogoditi, osigurali su usluge Randyja Foyea i Ryana Gomesa...

Randy Foye i Ryan Gomes novi su igrači Los Angeles Clippersa. Obojica su dobili ugovore od po nekih četiri milijuna dolara po sezoni.

Foye je igrač od kojeg se puno očekivalo, govorilo se da je novi Dwyane Wade, ali nije uspio do kraja potvrditi te priče. Riječ je o solidnom braniču koji će biti dobra popuna za Clipperse koji već na vanjskim pozicijama imaju Barona Davisa i Erica Gordona.

Prošle sezone Foye je nastupao za Washington Wizardse gdje je u prosjeku ubacivao 10,1 poen uz 3,3 asistencije po susretu. Prije toga je prikazivao znatno bolje igre u dresu Minnesote.

S druge strane Ryan Gomes dolazi kao igrač koji može igrati na pozicijama tri i četiri, tijekom karijere je stekao status velikog borca i igrača koji donosi dodatnu energiju svakoj momčadi.

On je prošlu sezonu odradio u Minnesoti (10,9 poena, 4,6 skokova), a prije toga je nastupao za Boston Celticse.

Na dan kada je održan NBA draft mijenjan je u Portland Trail Blazerse zajedno s Lukeom Babbittom u zamjenu za Martella Webstera. Blazersi su ga vrlo brzo otpustili te je kao slobodan igrač stigao u Clipperse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivan7712.07.2010. u 19:01
    gomes da je dobar igrac ostao bi u bostonu ne bi otisao u minesotu
    ivan77
  • Obrisan korisnik10.07.2010. u 14:17
    pa ovo su dva sasvom odlicna igraca pogotovo Foye..Bravo!
    Obrisan korisnik