Nogomet

Srna: "Svaki trofej me čini sretnim"

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.07.2010.
Srna: "Svaki trofej me čini sretnim"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Šahtar je u Superkupu Ukrajine pregazio Tavriju s ogromnih 7:1. Takva pobjeda je dobar znak svima u klubu kako se tijekom priprema dobro radilo i kako je Šahtar spreman za velike stvari. Iako su već navikli na osvajanje trofeja, ovaj im također puno znači...

Demoliranje Tavrije u Superkupu sa 7:1 pokazalo je kako nogometaši Šahtara potpuno spremni dočekuju novu sezonu i izazove kako u Ukrajini, tako i u Europi. Darijo Srna kao kapetan Šahtara podignuo je još jedan trofej, nimalo nevažan i njemu drag kao i svaki drugi.

"Osvajanje trofeja vas uvijek napuni zadovoljstvom, svaki trofej dočekate s oduševljenjem kao da je prvi", komentirao je Srna.

Tavrija nije imala nikakve šanse. Šahtar je bio sjajno pripremljen za ovaj susret i to je presudilo.

"Jako dobro smo ih proučili, bili smo odlično pripremljeni za ovu utakmicu i to je presudilo da dođemo do ovako visoke pobjede. Jako sam zadovoljan, ne mogu vam opisati koliko sam sretan zbog ovakve pobjede i igre. Mislim da svi mogu biti vrlo zadovoljni", dodao je Srna.

Vratar Šahtara Andrej Pjatov tvrdi kako je Tavrija dosta pomogla da Šahtar odigra ovakvu utakmicu.

"Mislim da je presudio njihov pogodak za 1:1. Nakon toga smo postali agresivniji i zaigrali puno odlučnije i više nas nisu mogli zaustaviti. Bilo je vruće, imali smo od početka minimalno vodstvo i mislim da nas je to malo uspavalo. No primljeni pogodak nas je posve razbudio."

Prvi trofej u dresu Šahtara osvojio je Taras Stepanenko koji je ovog ljeta stigao iz Metalurga iz Zaporožja. "Jako sam želio nastupiti i zahvaljujem se treneru što me je postavio u momčad. Prije i nakon utakmice sve je gorjelo u meni, ne mogu vam opisati kako se osjećam osvajajući prvi trofej."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 22:38
    a koga trofeji ne vesele? :D
    Obrisan korisnik