Košarka

Olympiakos uzeo izbornika Srbije

Borna Rupnik • ponedjeljak, 05.07.2010.
Olympiakos uzeo izbornika Srbije
Foto: Kristijan Komarica

Košarkaše Olympiakosa, finaliste ovosezonskog izdanja Eurolige, u idućoj će sezoni voditi Dušan Ivković, aktualni izbornik reprezentacije Srbije...

Dušan Ivković potpisao je dvogodišnji ugovor s grčkim Olympiakosom, košarkaškim doprvakom Europe, te će preuzeti dužnost Panagiotisa Giannakisa. Giannakis i Olympiakos nedavno su raskinuli suradnju.

Ivković je već odradio jedan mandat na klupi Olympiakosa, od 1996. do 1999. godine, a pritom ga je okitio naslovom najbolje momčadi Starog kontinenta.

Potraga za novim trenerom u Pireju je trajala već neko vrijeme, a kako je odluka naposljetku pala na aktualnog izbornika reprezentacije Srbije, Ivković će vjerojatno poslije svjetske smotre u Turskoj napustiti kormilo nacionalne selekcije, premda nije isključena mogućnost njegovog dvostrukog posla.

Ukoliko se Ivković ipak odluči samo za Grke, kao kandidati za njegovog nasljednika u srpskom taboru navode se njegov pomoćnik Aco Petrović, zatim Saša Đorđević, Željko Obradović, Božo Maljković, Miroslav Nikolić i Svetislav Pešić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 11:58
    sto znaci velika cistka ovo ljeto u Olimpiacosu,i definitivan ostanak Miloša Teodosića
    Obrisan korisnik