Zimski sportovi

New Jersey Devilsi vratili starog junaka

Mirza Seferagić • ponedjeljak, 21.06.2010.
New Jersey Devilsi vratili starog junaka

New Jersey Devilsi su mijenjali igrače s Nashville Predatorsima i tako doveli natrag jednog od junaka iz šampionske 2000. godine...

U ovoj zamjeni Devilsi su vratili Jasona Arnotta, a u Nashville su poslali mladog napadača Matta Halischuka i prava na igrača kojeg će Devilsi izabrati u drugom krugu drafta 2011. godine.

Arnott je prošle sezone odigrao 63 utakmice za Predatorse u kojima je postigao 19 golova i sakupio ukupno 46 bodova. U doigravanju je postigao dva pogotka protiv kasnijih osvajača Stanley Cupa Chicago Blackhawksa.

Ovaj 36-godišnji Kanađanin bio je junak Devilsa u doigravanju 2000. godine kada je u šestoj utakmici finala protiv Dallas Starsa postigao odlučujući pogodak u drugom produžetku i tako svojoj momčadi donio drugi od ukupno tri Stanley Cupa koliko su ih u svojoj povijesti osvojili Devilsi.

Arnotta su 1993. godine na draftu izabrali Edmonton Oilersi kao sedmi izbor, a u karijeri je još igrao i za Dallas Starse, New Jersey Devilse i Nashville Predatorse. U 16 sezona postigao je 383 pogotka i ukupno je ostvario 873 boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Share21.06.2010. u 22:31
    Kakav poso napravi St.Louis,mislim da sigurno nece nitko napraviti bolji
    Share