Zimski sportovi

Ovečkin i Crosby na Winter Classicu

Mirza Seferagić • ponedjeljak, 31.05.2010.
Ovečkin i Crosby na Winter Classicu

Objavljeno je da će se na sljedećem Winter Classicu suprotstaviti Washington Capitalsi i Pittsburgh Penguinsi...

Glavni povjerenik NHL lige, Gary Bettman, objavio je kako će u sljedećem Winter Classicu zaigrati Capitalsi i Penguinsi pa se tako očekuje novi veliki dvoboj između Alexa Ovečkina i Sidneyja Crosbyja.

Utakmica će se odigrati 1. siječnja 2011. godine na stadionu Heinz Field u Pittsburghu, koji je inače dom NFL momčadi Pittsburgh Steelersa.

To će biti novi veliki okršaj dvojice ponajboljih igrača današnjice koji iza sebe imaju već dosta međusobnih velikih utakmica, a tako će vjerojatno biti do kraja njihovih igračkih dana. Neki uspoređuju njihovo rivalstvo s onim Magica Johnsona i Larryja Birda, a dvoboje njihovih klubova s onima Real Madrida i Barcelone te će biti zanimljivo vidjeti tko će se bolje snaći u ''vanjskom svijetu''.

Capitalsima će ovo biti prvi Winter Classic, a Penguinsima drugi jer su prije dvije godine već igrali takvu utakmicu i pobijedili Buffalo Sabrese rezultatom 2:1 na stadionu Ralph Wilson u New Yorku. Pobjedu svojoj momčadi donio je upravo Sidney Crosby zabivši odlučujući pogodak u raspucavanju.

Za sve ljubitelje hokeja to će biti sjajan početak nove 2011. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!