Nogomet

Escudé: "Bio sam ljut"

Nikola Vlahović • petak, 21.05.2010.
Escudé: "Bio sam ljut"
Foto: EPA

Stoper Seville, Julien Escudé, nije se našao na popisu francuskog izbornika za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Branič je priznao da ga je to razočaralo.

Francuz u redovima Seville, Julien Escudé, neće otputovati sa svojom reprezentacijom u Južnoafričku Republiku. Premda je Escudé standardni prvotimac španjolskog prvoligaša, Raymond Domenech, u njemu ne vidi kvalitetu za reprezentaciju.

Nakon što je vidio popis reprezentativaca, Escudé, nije skrivao svoje nezadovoljstvo. "Kada sam vidio popis reprezentativaca bio sam ljut. Uvijek sam se profesionalno odnosio prema utakmicama, treningu, pripremama i mogu se pogledati u ogledalo. Dao sam sve od sebe i nemam za čim žaliti", rekao je razočarani branič.

Ipak, svjestan je da odluke donosi izbornik te da neće otputovati na Svjetsko prvenstvo. "Znam kakva su pravila i da trener bira igrače i donosi odluke. Da nisam bio spreman na to, bavio bih se golfom ili tenisom i sve odluke donosio sam. Međutim, sve je to sudbina", dodao je 30-godišnjak.

Julien Escudé karijeru je započeo u Cannesu i nakon jedne sezone preselio je u Rennes. 2003. godine otišao je u nizozemski Ajax za kojeg je igrao tri sezone. Dres Kopljanika zamijenio je onim Seville 2006. godine.

Za francusku reprezentaciju debitirao je 2006. godine, a do sada je odigrao 12 utakmica u dresu Tricolora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!