Nogomet

Funcuti priredili sjajan doček Šibenčanima

Ivana Jurica • četvrtak, 08.04.2010.
Funcuti priredili sjajan doček Šibenčanima
Foto: Ivana Jurica

Sedmi travanj zlatnim će slovima ostati upisan u povijesti nogometnog kluba Šibenik. Po prvi put Šibenčani su izborili nastup u finalu Kupa na oduševljenje svih onih kojima je Modra, šibenska boja pri srcu. Nije stoga bilo malo onih koji su u kasnim noćnim satima dočekali autobus sa nogometašima i stručnim stožerom pred stadionom na Šubićevcu, te im i na taj način skandiranjem i pjesmom još jedanput čestitali na velikom uspjehu.

Kad je nešto iza ponoći autobus sa igračima i stručnim stožerom došao pred stadion dočekalo ih je vrlo ugodno iznenađenje. Već u povratku doznalo se da Funcuti pripremaju doček, no, vjerojatno nitko nije mogao ni sanjati da će šibenski navijači u onolikom broju i na onakav način dođi pozdraviti svoje ljubimce.

Šampioni, šampioni, Šibeniče kreni u napad uz tebe je cijeli tvoj zapad, ...uživat ćemo mi u šibenskoj noći..., uz već nezaobilazno Zeko luđače - tek je dio repertoara kojim su Funcuti dočekali svoje ljubimce pred stadionom na Šubićevcu po povratku iz Varaždina.

Nitko od igrača nije krio svoje oduševljenje dočekom, pa je tako kapetan Arijan Ademi kazao: "Dočekalo nas je 200-300 najvjernijih navijača. Ostali smo bez teksta i još smo uvijek u transu. Očekivali smo pobjedu i išli smo na pobjedu. Željeli smo to finale Kupa i u tome smo uspjeli."

I Mehmed Alispahić imao je samo riječi hvale za Funcute: "Funcuti su nas došli podržati, svaka im čast na tome. I u Varaždinu su bili u velikom broju. Velika im hvala, sigurno da smo i uz njihovu pomoć došli do pobjede. Povijesni uspjeh, plasirali smo se u finale Kupa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!