Automoto

Webber: "Ma kakva mirovina..."

Mihaela Bradovski • petak, 26.03.2010.
Webber: "Ma kakva mirovina..."
Foto: EPA

Nakon što je Britanac Lewis Hamilton izjavio kako australska F1 zvijezda Mark Webber možda razmišlja o mirovini, Australac ga je promptno demantirao i rekao kako mirovina još uvijek ne dolazi u obzir...

Lewis Hamilton iznenadio je pomalo i Australce i cijeli automobiolistički svijet izjavivši uoči Velike nagrade Australije kako bi Australac Mark Webber na kraju sezone mogao u mirovinu. Webber je vrlo brzo demantirao svoj odlazak.

"Vrlo sam motiviran i uživam u ovom što radim. Nemam nikakvu namjeru otići u mirovinu na kraju sezone, to je samo Lewisovo mišljenje na koje ima pravo. Bez obzira koja mi je ovo sezona, ja u ovome uživam i gledam samo naprijed", rekao je Webber.

Webber će s Red Bullom ovoga vikenda pokušati ostvariti što bolje rezultate na svojoj stazi. Dosad u Melbourneu nije briljirao. 2002. godine u Minardiju i 2005. u BMW Williamsu bio je peti i to su mu jedini plasmani među deset na ovoj stazi. Čak četiri puta je bio prisiljen odustati.

U Bahreinu je završio na osmom mjestu i u Melbourne dolazi s velikim očekivanjima. "U jako dobroj sam formi. Spreman sam za dobre rezultate ne samo tijekom ovog vikenda već tijekom cijele sezone", samouvjereno će Australac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoFormula 1Video
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!