Automoto

37. Delta ipak se vozi

Goran Markuš • srijeda, 10.03.2010.
37. Delta ipak se vozi
Foto: Dejan Popek

Iako su na nedavnoj konferenciji za medije javnost obavijestili kako zbog nedostatka financijskih sredstava ove godine nažalost nećemo moći uživati u najvećem automoto natjecanju u Hrvatskoj, "Croatia Delta Rallyju", prema najnovijim informacijama stigao je spas u zadnji čas...

Početkom ovog tjedna vodstvo "Croatia Delta Rallyja" sazvalo je konferenciju za novinare na kojoj su prilično otvoreno priznali kako od ovogodišnjeg izdanja najvećeg hrvatskog automoto natjecanja ipak ništa neće biti. Naime, od potrebna dva milijuna kuna polovica je nedostajala i spas je bio moguće samo ukoliko se netko voljan pomoći javi do 16 sati istog dana.

Međutim, čuda su očito ipak moguća jer svega dan kasnije u javnosti se pojavila vrlo ugodna informacija - 37. Croatia Delta Rally 2010. ipak će se održati. Naime, prema još uvijek nepotvrđenim informacijama HAKS (Hrvatski auto karting savez) dobio je dvije ozbiljne ponude i obje je prihvatio.

Kako je prema dosadašnjim saznanjima nedostajalo oko milijun kuna vrlo vjerojatno zbroj ovih ponuda pokrit će dosadašnji minus, no za sobom ujedno i povući jednu veliku promjenu. Naime, iako još uvijek nije potvrđeno čini se da ove godine Delta neće biti održana u okolici Grada Zagreba već se seli do Istre i Kvarnera, a kao najizvjesniji domaćin spominje se Grad Rijeka.

Uz nadu da novih šokantnih izmjena neće biti svakako vrijedi pričekati još koji dan i službeno izvješće iz HAKS-a koje bi u potpunosti trebalo rasvijetliti pozadinu cijele situacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2010. u 10:52
    A ja sam baš mislio malo do Žumberka pogledati Deltu. Ajd uživajte barem vi onda u Rijeci.
    Obrisan korisnik