Tenis

Davidenko propušta Indiju

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.03.2010.
Davidenko propušta Indiju
Foto: EPA

Ruska Davis Cup reprezentacija u prvom kolu Svjetske skupine igrat će protiv Indije, a izbornik reprezentacije po svemu sudeći neće moći računati na svog najboljeg igrača Nikolaja Davidenka koji nije zaliječio ozljedu...

Rusija je i ove godine jedan od glavnih favorita za osvajanje Davis Cupa, a na startu ovogodišnje kampanje neće moći računati na Nikolaja Davidenka. šesti igrač svijeta ima problema s ozljedom zapešća i neće biti spreman za nastup.

"Njegov nastup je pod velikim upitnikom, rekao bih da su šanse vrlo male da se pojavi na terenu", rekao je ruski izbornik Šamil Tarpišev koji je zbog toga u reprezentaciju pozvao i Igora Andreeva.

Iako Davidenko vjerojatno neće nastupiti, Tarpišev vjeruje u pobjedu. "Igramo na domaćem terenu na sporijoj podlozi, stoga smatram kako su i dalje naše šanse za slavlje velike", završio je Tarpišev.

U reprezentaciju su još pozvani i Mihail Južni, Teimuraz Gabašvili i Igor Kunicin dok će boje Indije braniti Somdev Devvarman, Rohan Bopanna, Leander Paes i Mahesh Bhupathi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!