Nogomet

Sjajan start Lovreka u Ligi prvaka

Petar Plevnik • utorak, 23.02.2010.
Sjajan start Lovreka u Ligi prvaka
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši napadač Zagreba Kruno Lovrek na impresivan način debitirao je u dresu Jeonbuk Motorsa u susretu prvog kola Azijske Lige prvaka...

Svoj službeni debi u dresu aktualnog korejskog prvaka bivši napadač Pjesnika imao je u susretu prvog kola skupine F Azijske lige prvaka na gostovanju kod indonezijskog prvaka Persepure.

Iako je susret započeo na klupi za pričuve, Lovreka to nije spriječilo da u svom prvom službenom susretu u dresu novog kluba postigne hat-trick. 30-godišnji napadač prvi je pogodak postigao u 23. minuti, samo dvije minute nakon ulaska u igru, a odlično partiju Lovrek je okrunio pogocima u 66. i 81. minuti za konačnih 1:4.

Vezane vijesti

Osim Lovreka, u ovogodišnjem izdanju Azijske Lige prvaka sudjelovat će još tri Hrvata. Bivši Dinamovac Mihael Mikić sa svojom Sanfrecce Hiroshimom dočekuje kineski Shandong Luneng Branka Ivankovića, dok će iranski Mes Kerman Luke Bonačića snage odmjeriti s Al Ahlijem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.02.2010. u 08:35
    ispravka. pored navedenih hrvata u ovogodisnjoj ligi prvaka sudjeluje i Ivan Lovric iz Splita koji nastupa za singapurskog prvaka SAFFC a igraju protiv kineskog Henan Jian Ye FC . U njihovoj grupi G jos se nalaze korejski Suwon Samsung Bluewings i japanska Gamba Osaka. Sretno Ivane. Pozdrav
    Obrisan korisnik