Zimski sportovi

Promjene u momčadi Medveščaka

Sportnet • utorak, 26.01.2010.
Promjene u momčadi Medveščaka
Foto: Kristijan Komarica

Uprava kluba u dogovoru s trenerom i sportskim timom na današnjem je sastanku donijela nekoliko odluka o promjenama unutar M1 momčadi zagrebačkih Medvjeda...

Najnovije pojačanje Medveščaka – kanadski defenzivni bek Kenny MaCaulay koji se prije tjedan dana pridružio momčadi zagrebačkih Medvjeda, do kraja sezone zamijenit će igrača Robbyja Sandrocka koji zbog ozljede koljena nije u mogućnosti trenirati i odigrati predstojeće utakmice.

"Trenutna situacija s povredom igrača Robbyja Sandrocka mišlju liječničkog tima takva je da su vrlo mali, točnije nikakvi izgledi za njegov ozbiljniji nastup u predstojećim utakmicama Medveščaka. Iako nam je ulazak u doigravanje vrlo izgledan, nije nam namjera opustiti se već suprotno – osvojiti što više narednih utakmica. Naravno, doigravanje također je veliki zalogaj i momčad mora biti u cijelosti spremna i potpuna! Pratit ćemo kako će se razvijati situacija oko Robbyja i radovat će nas ukoliko se uspije još ove sezone pridružit momčadi", izjavio je trener Medveščaka Ted Sator povodom ove odluke.

Napadač Michael Novak od danas više nije službeno dio momčadi zagrebačkih Medvjeda. Naime, odlukom Uprave, trenera i tim menadžera, a povodom nesportskog ponašanja Novak je isključen iz momčadi i ponuđen mu je raskid Ugovora s klubom.

"Novakovo nedisciplinirano ponašanje te nepridržavanje klupskih obaveza doveli su nas do situacije da mu se jednostavno moramo zahvaliti na suradnji", kratko je izjavio trener Ted Sator nakon donošenja odluke.

Momčad Medveščaka nastavlja s treninzima i pripremama za dvije utakmice koje ih ovoga vikenda očekuju na zagrebačkoj Šalati u sklopu događaja Šalata Winter Classic 2010 powered by Citroen tijekom kojeg, na kultnom zagrebačkom klizalištu, dočekuju momčadi VSV Villach (petak 29. siječnja, 19:15h) i Vienna Capitals (nedjelja 31. siječnja, 18:00h).

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!