Automoto

"Atmosfera me motivira i ohrabruje"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 11.01.2010.
"Atmosfera me motivira i ohrabruje"
Foto: EPA

Sedmerostruki prvak F1 Michael Schumacher otkrio je koliko je impresioniran radom i strukturom svog novog poslodavca Mercedes GP-a, nakon što je u bazi momčadi u Brackleyu proveo prva dva dana...

Michael Schumacher proveo je u bazi Mercedes GP-a u Brackleyju prvih nekoliko dana, ne računajući samo potpisivanje ugovora i dogovoranje detalja, i već otkrio koliko je impresioniran novim poslodavcem.

"U bazi u Brackleyu provodim dane kako bih se bolje upoznao s mehaničarima i samom strukturom momčadi. Mogu vam reći da sam inzimno pozitivno iznenađen motivacijom i odlučnošću koju baš svatko ovdje pokazuje", napisao je na svojoj službenoj stranici.

"Ova je momčad svjetski prvak, a i dalje se uopće ne čini umišljenom ili razmaženom - upravo suprotno - još je gladnija uspjeha."

Radeći s ekipom tokom ovoga tjedna mnogo je toga naučio, a znanje, iskustvo i poznanstva koja je stekao zasigurno će mu biti od koristi.

"Važno je da budem informiran o svemu što se događa u ekipi. Bilo je zanimljivo vidjeti i razumjeti rad mehaničara i upoznati se sa strukturom i načinom rada. Ovdje sam već bio pri potpisivanju ugovora, no sada sam stekao mnogo više znanja", priznao je.

U karijeri je uvijek radio s momčadima s engleskog ili talijanskog govornog područja. Sada se konačno vratio matičoj zemlji i - njemačkom.

"Bio sam i u tvornici u Brixworthu i moram reći da sam impresioniran razinom profesionalnosti koju ama baš svi prikazuju. Motivirani su i to me ohrabruje."

"Sviđa mi se i što čujem mnogo ljudi koji razgovaraju na njemačkom. Lijepo je jednom i to iskusiti. Nisam naviknut, no prikladno je", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoFormula 1
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!