Zimski sportovi

"Na trenutke smo izgledali glupo"

Mihaela Bradovski • subota, 31.10.2009.
"Na trenutke smo izgledali glupo"
Foto: Davor Sajko

Još jedna domaća pobjeda hokejaša Medveščaka i još jednom nevjerojatna atmosfera na tribinama Ledene dvorane Doma sportova. Ovaj put je pao KAC s 4:1, a ova pobjeda najbolja je pozivnica za nedjeljni dvoboj s Grazom...

O atmosferi u Ledenoj dvorani Doma sportova piše se iz utakmice u utakmicu, no iako se to čini svaki put gotovo nemogućim, iz utakmice u utakmicu ona je sve bolja. Još kada Medveščak pobijedi, ne možete dvoranu naopustiti bolje raspoloženi.

U petak su Medvjedi ugostili KAC iz Klagenfurta, odigrali vrlo dobru utakmicu i na kraju slavili 4:1. Iako je ovo možda i najbolja utakmica Medveščaka ove sezone, trener Sacilotto smatra kako ova momčad može još bolje.

"Bilo je trenutaka kada smo igrali dobro, ali bilo je i trenutaka kada smo igrali loše. Sreća nas je poslužila da smo pogotke postigli krajem trećina. U drugoj trećini imali smo sreće, Kristan nas je tada spašavao sjajnim obranama i sretan sam zbog pobjede. No moramo biti koncentrirani svih 60 minuta jer u protivnom nećemo pobjeđivati nego gubiti kao neke dosadašnje susrete", rekao je nakon susreta Sacilotto.

Sacilotto nije propustio još jednom se zahvaliti zagrebačkoj publici za koju je mogao samo reći kako je najbolja na svijetu. Atmosferu je hvalio i gostujući trener Emanuel Viveiros.

"Jako je lijepo igrati u ovakvoj atmosferi i ja i igrači jedva čekamo utakmice u Domu sportova. U ovom susretu nismo igrali dobro u nekim trenucima nego smo izgledati ponekad i glupo. Medveščak ima sjajnu momčad, ovdje nikom nije lako igrati", završio je trener KAC-a.

Vrlo dobra utakmica je i iza Mislava Blagusa koji je najavio kako će i dalje davati sve od sebe i nije propustio pozvati gledatelje u Ledenu dvoranu već u nedjelju kada dolazi Graz, a Medvjedi će pokušati doći do nove pobjede.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!