Košarka

Gostima premijera u Indianapolisu

Igor Maračić • subota, 03.10.2009.
Gostima premijera u Indianapolisu

Drugi dan predsezone je iza nas. Chicago Bullsi pobijedili su domaćine u Indianapolisu, i iako glavne zvijezde ne igraju punu minutažu, i ona koju dobiju sasvim je dovoljna da se pokažu...

Iako ova utakmica, naravno, nije pravi pokazatelj snaga, ova pobjeda Bullsima svakako nešto znači. Naglasak u pripremnim utakmicama nije na pobjedu, već uigravanje, taktiku i kondiciju, pobijediti je uvijek još slađe. Bullsi su se ovo ljeto oprostili od Bena Gordona i iako je on slovio kao njihov najbolji igrač, Rose (17 poena, po tri skoka i asistencije) i drušvo pokazali su da i dalje imaju vraški dobru momčad.

Nekako je najviše iskočio rookie Taj Gibson postigavši najviše koševa u momčadi (19) i dodavši velikih devet skokova za 30 minuta igre. Deng i Salmons pridružili su se strijelcima s 15 poena, a baš kao što nas je zanimljivim i pomalo divljačkim zakucavanjem počastio Balkman, ta čast je sinoć pripala dvojici, Tyrusu Thomasu i Indianinom McRobertsu.

Sa šuterski show večeri zaslužan je Danny Granger s 27 poena za 25 poena, a dodavši k tome četiri asistencije te po tri ukradene lopte i skoka, nekako se promiče u naj Pacera večeri. Luther Head završio je sa 14, a Brandon Rush sa 13 koševa.

Za Indianu zbog ozljede nije nastupio perspektivni Tyler Hansbrough, dok se Dunleavy oporavlja od operacije koljena. Za Bullse ni minute nisu upisali Hinrich niti Brad Miller.

NBA predsezona:
Indiana Pacers - Chicago Bulls 95:104

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!