arhiva

Tjedni prijedlozi za kladionicu

Dario Dodić • utorak, 29.09.2009.
Tjedni prijedlozi za kladionicu
Foto: Bruno Karadža

M.S. je za vikend izjavio da je sretan kad je nesretan - sigurno je bio jako sretan jer su ga pratili veliki pehovi. No, nov tjedan je pred nama, evo što vam M.S. poručuje...

Kada igrate kladionicu od 6. razreda osnovne škole i kada prođete sve i svašta što se tiče klađenja kao vaš M.S., teško da vas nešto može iznenaditi, ali eto čudni me pehovi prate ovih dana. Köln, Eintracht, Hajduk, Betis - svima je zajedničko to što su dobili crvene kartone, a ja uglavnom igrao daju gol. Šteta? Ne! Peh? Da! Ovotjedna prognoza ide bez pomoći Boke, stigao mu je neki frend pa je non stop u gužvi i po knjnižarama. Borit cemo se i bez njega, krećemo:

Utorak, 29.9.

Arsenal - Olympiakos 1, 1.3, 8/10
Dva različita nogometna svijeta, lepršavi nogomet baziran na kratkoj pas igri protiv tipičnih Grka, koji su kod kuće goropadni, ali na strani često "miševi", pogotovo u utakmica Lige prvaka.

Srijeda, 30.9.

Manchester United - Wolfsburg 1, 1.4, 8/10
Vukovi u zadnje vrijeme igraju odlično, puno daju, raspucani su, ali i dosta primaju Džeko ili Ryan? Nema dvojbe, po meni gosti su zeleni za ovakve jake utakmice!

Barcelona - Dynamo K. 1, 1.2, 10/10
Za Katalonce nikad lakše zarađenih 800 tisuća eura.

Četvrtak, 1.10.

Šahtar - Partizan 1, 1.35, 10/10
Partizan je jako loš, lošiji od Hajduka, vjerujte. Zvao sam Darija, Darijo je rekao hendikep, mi ćemo se zadovoljiti jedinicom!

Timisoara - Dinamo Z. gol gosta, 1.45, 8/10
Znate, nije ni meni lako, okružen sam tim silnim Hajdukovcima i često slušam predavanja kako Dinamo nema ovo nema ono, ali ja vjerujem u Dinamo i igra im je na strani bolja nego kod kuće. Neka Mandža bude drzak, Cufre neprelazan, a Pap naš heroj! Forza plavi!

Subota, 3.10.

Bayern - Köln 1, 1.25, 9/10
Bavarci, naši mali krvnici iz prošle prognoze, nakon teške utakmice i pobjede (vidjet ćemo) nad Juveom u Ligi prvaka lako će se obračunati sa Soldinim Kölnom i smanjiti ionako mali tečaj od 2.50 da će Soldo prvi dobiti otkaz u Bundesligi!

Nedjelja, 4.10.

Sevilla - Real Madrid oba daju gol, 1.7, 8/10
Real već 4 utakmice nije primio gol u prvenstvu, igra nije osobita, ali pobjeđuju što je najvažnije. Sevilla je zabila 4 komada u zadnjem kolu Primere u gostima protiv Bilbaa, neka bude lijepa tekma s puno golova i naša srca zadovoljna!

Fiorentina - Lazio gol domaćina 1.25, 9/10
Viole dobro stoje, na dva boda zaostatka su od trenutno prve Sampdorije! Kod kuće tri pobjede bez primljenog gola, dok su gosti toplo hladni! Držimo fige da ga Gilardino i društvo mogu barem jednom zabiti!

Pozdrav svima, vaš M.S.!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdola
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!