Košarka

David Lee potpisao ugovor

Mihaela Bradovski • petak, 25.09.2009.
David Lee potpisao ugovor

Višetjedno natezanje između New York Knicksa i Davida Leeja je okončano. Jedan od najvažnijih igrača New Yorka potpisao je jednogodišnji ugovor vrijedan osam milijuna dolara...

David Lee ostaje u Knicksima. Krilni centar stavio je potpis na jednogodišnji ugovor vrijedan osam milijuna dolara te na taj način prekinuo niz nagađanja koja su se javljala ovog ljeta oko njegove budućnosti.

"Mislim da su u klubu pokazali veliki respekt prema Davidu. Mogli su mu dati ponudu od ispod tri milijuna dolara prema prošlom ugovoru, ali su nam prišli s ovom ponudom i ispali izuzetno korektni. Pokazali su kako cijene ono što je učinio za klub", rekao je Leejev menadžer Mark Bartelstein.

Tijekom ljeta igrač je povezivan s mnogim klubovima, no u New Yorku ga se nisu htjeli odreći. Donedavno su im se javljali brojni klubovi koji su bili zainteresirani za razmjenu nakon što bi Lee potpisao s Knicksima, ali niti to nije ispunjavalo želje momčadi iz New Yorka.

Prošle sezone Lee je prosječno ubacivao 16,0 poena uz 11,7 skokova, no u New Yorku su još ranije odlučili kako nikom neće ponuditi ugovor duži od jedne godine jer se spremaju za iduće ljeto kada će brojne zvijezde biti slobodni igrači te će im na taj način moći ponuditi tražene uvjete za dolazak u Knickse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!