arhiva

Tjedni prijedlozi za kladionicu

Dario Dodić • utorak, 15.09.2009.
Tjedni prijedlozi za kladionicu
Foto: Davor Sajko

Nova ponuda, novi parovi, pogledajte što vam je M.S. pripremio za ovaj tjedan...

M.S.-ovci kako ste? Spremni za dobre tipove? Probajte se kladiti tjedne listiće, puno je isplativije! Od dobitka prošlog tjedna dijelila su nas samo mala vrata, ali Kavala nam je ta vrata zaključala! Šteta, ali treba biti zadovoljan ipak, uspješnost 16/17 nije za baciti, pravi tipsteri znaju o čemu pričam! Ovaj tjedan ponuda je jako dobra! Krećemo:

Utorak, 15.9.

Zürich - Real M. 2, 1.35, 8/10
Kvaliteta momaka iz Madrida ne bi trebala doći u pitanje, Zürich igra nogomet "za gol više", to jako paše gostima. Neigranje Gaga i Pepea ne bi se trebalo osjetiti, probati i više golova!

Atletico Madrid - Apoel Nikozija 1, 1.20, 9/10
Moj favorit tjedna, Ciprani su loše startali i u prvenstvu gdje su na 9. mjestu što govori da su imali sreće u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali to ne prolazi u utakmicama kao što su ove! Njihov debi u LP neće dobro završiti, probati i hendikep!

Marseille - AC Milan 1x, 1.45, 7/10
Najvrući domaći teren u Francuskoj spremno dočekuje posrnuli Milan koji će u ovome dvoboju biti oslabljen neigranjem Ronaldinha (kaže Francesco u 16:34h), ali za OM neće igrati najbolji igrač Lucho Gonzalez!

Srijeda 16.9.
Liverpool - Debrecen 1, 1.20, 9/10
Mladići iz grada Beatlesa lako će proći prvu prepreku, navijačima Hajduka dobro poznatog Debrecena! Ko' kuća!

Četvrtak 17.9.

Dinamo - Anderlecht gol domaćina, 1.30, 9/10
Ne znam hoće li plavi lavovi pobijediti, ali sumnjam da će igrati zatvoreno, to su jednom napravili protiv Salzburga i osvetilo im se. Idol moga brloga Pedro Morales u fantastičnoj formi vodit će plave ka pobjedi ili bar postignutom golu!

Benfica - Bate Borisov 1, 1.35, 8/10
Portugalci u formi, u prijateljskoj utakmici su svladali Celtic, u prvenstvu Belenenses i to u gostima. Sve osim pobjede bit će veliko iznenađenje, a nama to ne treba!

Subota 19.9.

Bayern - Nurnberg 1, 1.20, 10/10
Bavarci raspucani, nakon što svladaju Maccabi u utorak lako će se obračunati s gostima koji su parkirali na 13. mjestu Bundeslige!

Napoli - Udinese gol domaćina, 1.25, 8/10
Evo mojih najdražih! Pocho Lavezzi, Hamsik, Quagliarela, M.S. kaže daju gol!

Hajduk - Zargeb 1, 1.30, 7/10 Cernat se diže, diže se i Hajduk. Štimac baš i nije izabaro najbolji trenutak za dolazak na klupu, zagreb je jako loš, nemaju ni napad ni obranu, a i strategija kluba je jako slaba!

Karlovac - Lokomotiva gol gosta, 1.65, 7/10
Prevelik tečaj da ovo ne bih stavio, mogu nabrojati bar 3 igrača koja mogu dati gol - broj jedan naravno Bule pa Antolić i Martinac! Rezervna varijanta mi je Bagarić!

Nedjelja 21.9.

Roma - Fiorentina gol domaćina, 1.25, 9/10
Rimska vučica će ponovno biti rasprodana, Totti i ekipa kreću napadima na gol Viola, nama dosta samo jedna lopta u mreži u što ne sumnjamo!

Puno sreće želi vam vaš M.S.!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdola
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!