arhiva

Tjedni prijedlozi za kladionicu

Dario Dodić • srijeda, 02.09.2009.
Tjedni prijedlozi za kladionicu

Nadali ste se da će se vratiti. Niste se usudili vjerovati glasinama da je M.S. zatvoren zbog upletenosti u namještanje susreta treće estonske lige. Čekanju je stigao kraj, vrijeme je da se s M.S.-om upustite u novu sezonu klađenja, kada vas već nije zvao na ribe. Ograđujem se od usporedbi Osječanki i Dubrovkinja, znam ja lijepih Osječanki, a tek kad se sjetim Šuice...

Nova sezona, stare navike! Naravno pobjedničke! M.S. protiv kladionica, tko je bolji? Tko je lukaviji? Zna se! A znate i vi! To je kao da uspoređujete jesu li ljepše Dubrovčanke ili Osječanke? Hvali more drž' se kraja! Tako se vi držite mene i bit će sve kao i lani!

Četvrtak, 3.9.

Benneteau - Troicki 1, 1.6, 8/10
Podloga koja više paše Benneteau, Viktor nije u formi, sklon velikim oscilacijama u igri, odličan tečaj za početak tjedna i prve prognoze!

Wickmayer - Peng 1, 1.55, 9/10
Mnoge (polu)igrače kladionica Wickmayer je iznenadila u prvome kolu pobjedom nad Razzano, ali da nemam Boku to bi čak i za mene bilo iznenađenje, ali Boka kaže igraj Wiki onda igramo Wiki!

Petak, 4.9.

MVV Maastricht - FC Emmen gost daje gol, 1.5, 7/10
Par iz druge nizozemske lige, domaćini u sredini tablice, gost posljednja momčad nizozemske Jupiler lige, specifični po tome jer već 5 kola nisu postigli zgoditak. Ma kako loši oni bili zakonom velikih brojeva M.S. misli da je vrijeme da ga daju!

Subota, 5.9.

Turska - Estonija 1, 1.2, 9/10
Iako je još uvijek ljeto i sezona ribolova mislim da "Ribari" u ovoj utakmici ama baš ništa nemaju tražiti, probati i hendikep za one hrabrije!

Gruzija - Italija 2, 1.3, 9/10
Neki dan u Dubrovniku letim za Zagreb i sretnem Tottija. Uljudno smo popričali, ali razgovor je mobitelom prekinuo Eros Ramazzotti. Poslije mi je Francesco rekao da nema bodova za Gruzijce, isto kao što neće ni biti koncerta Erosa Ramazzottija u Zagrebu. I meni je žao. Tip 9/10, koncert 10/10.

Hrvatska - Bjelorusija 1, 1.25, 9/10
Da li Hleb više nedostaje Bjelorusima ili Luka Hrvatima? Limitirana momčad gostiju teško će izdržati nalete razigranih "Bilićevaca"! K'o vrata tip 1!

Paragvaj - Bolivija 1, 1.3, 7/10
Paragvajci pobjedom već jednom nogom gaze prema Svjetskom prvenstvu, Cabanas i R.S. Cruz koji je u velikoj formi bit će dovoljni za neuvjerljive goste kojima je jedini bljesak bila pobjeda protiv Argentine 1.4. ove godine 6:1! Puka slučajnost!

Nedjelja, 6.9.

Reggina - Vicenza 1, 1.5, 9/10
Po meni najsigurniji par tjedna! Bez dileme! Probati i hendikep!

Svakoga utorka od sljedećeg tjedna za vas piše M.S.!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdola
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!