Zimski sportovi

Reprezentacija se vratila sa Zermatta

Antonija Pavlić • subota, 18.07.2009.
Reprezentacija se vratila sa Zermatta
Foto: Nikola Movrić

Hrvatska skijaška reprezentacija zaključila je prvi dio priprema na Zermattu i kroz sljedećih će se nekoliko tjedana više koncentrirati na kondicijske pripreme...

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić prvi je dio priprema na snijegu obavio s odličnim uspjehom, a kao najveći napredak u odnosu na završetak prošle sezone svakako se ističe okončanje bolova u leđima.

U vremenskim uvjetima koji su savršeno odgovarali njegovom konceptu treninga Ivica se najviše posvetio slobodnom skijanju, u kombinaciji sa superG-jem, veleslalomom i slalomom (odvezao je čak 609 slalomskih zavoja).

Nakon kratkotrajnog boravka u hrvatskoj metropoli očekuje ga put na tradicionalnu ljetnu destinaciju - Mljet, gdje ga u punoj spremi već čekaju i Ante i Janica Kostelić.

Kompletne treninge s prvom "skijom" Hrvatske odradili su i ostali A reprezentativci - Dalibor Šamšal i Ana Jelušić, koja će ovoga ljeta umjesto u Argentini pripreme odraditi u talijanskom Passo Stelviu.

Nika Fleiss nakon kondicijskih će priprema na Cresu 18. kolovoza krenuti put Argentine, gdje će joj se nakon kratkotrajnog boravka u Zermattu pridružiti i Natko Zrnčić Dim.

B reprezentativci - Sofija Novoselić, Matea Ferk i Tea Palić, kao i članovi C i dječje reprezentacije, također su se vratili u Zagreb gdje će i nastaviti sa spremanje za novu skijašku sezonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!