Košarka

Marko Tomas dio razmjene za Rubija?

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.07.2009.
Marko Tomas dio razmjene za Rubija?
Foto: Bruno Blumenschein

Sve je izvjesnije da za našeg Marka Tomasa u novom Real Madridu više nema mjesta te su ga čelnici španjolskog kluba voljni iskoristiti kao dio transakcije u kojoj bi u španjolsku prijestolnicu preselio sjajni Ricky Rubio...

Španjolski mediji pretpostavljaju da novi trener Real Madrida,Ettore Messina, nije okončao slaganje kadrovske križaljke za nadolazeću sezonu. Po uzoru na nogometnu podružnicu, i košarkaši Kraljevskog kluba žele imati spektakularnu momčad.

Tako uz već kupljene Novicu Veličkovića i Dariusa Lavrinoviča žele dovesti ni više ni manje nego Rickyja Rubija, koji je ove sezone izabran i na NBA draftu.

Naime, Rubio je odlučio pričekati s prekooceanskim letom do 2011. godine, ali pritom želi i napustiti svoj Juventut iz Badalone te se Real Madrid nameće kao korak naprijed u karijeri mlade nade španjolske košarke.

Real Madrid stoga razmatra mogućnost da za njegove usluge Juventutu ponudi našeg Marka Tomasa te Jeremiaha Masseya i Brada Olesona, a iz Joventuta stižu naznake da im je hrvatski reprezentativac zanimljiva opcija.

Tomas je prije odlaska u Real igrao za KK Zagreb, a jednu je sezonu u Španjolskoj proveo na posudbi u Fuenlabradi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!