Košarka

Talijani kreću 5. srpnja

Branimir Korać • četvrtak, 02.07.2009.
Talijani kreću 5. srpnja

Talijanski košarkaški savez odlučio je kako će reprezentacija s pripremama za Eurobasket umjesto 2. započeti 5. srpnja. Kao razlog odgađanja je produženi odmor za veći broj reprezentativaca kojima je tek nedavno završilo prvenstvo...

Talijanski reprezentativci dobili su dodatna tri dana odmora nakon sastanka stručnog stožera s čelnicima Saveza. Odlučeno je kako će pripreme započeti 5. srpnja, tri dana kasnije nego je to zakazano i to okupljanjem u Bormiju. U Bormiju će reprezentacija ostati dva tjedna i tamo odigrati čak pet prijateljskih utakmica.

Prva utakmica na rasporedu je 12. srpnja, a protivnik će biti Kamerun, 14. srpnja Italija će igrati protiv Češke, a od 16. do 18. srpnja igrat će se turnir na kojem će osim Italije nastupiti i Đvedska, Kamerun te Češka.

Isto tako objavljeno je kako je posljednji igrač koji je pozvan na pripreme Daniel Hackett. Hackett je prošle sezone igrao na sveučilištu za USC Trojanse i prosječno ubacivao 12,3 poena uz 4,7 asistencija, 4,3 skoka i 1,4 ukradenu loptu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!