Nogomet

Ronaldo: "Taktika nije bila dobra"

Vid Horvat • četvrtak, 28.05.2009.
Ronaldo: "Taktika nije bila dobra"
Foto: EPA

Najbolji igrač Manchester Uniteda priznao je da jedan od razloga za jučerašnji poraz leži u loše postavljenoj taktici. Igra Crvenih vragova raspala se nakon primljenog pogotka i jednostavno nisu uspijevali uhvatiti ritam...

Manchester je započeo vrlo dobro, kontrolirao je igru i stvorio par izglednih prilika, ali nakon gola Samuela Eto'a sve je krenulo nizbrdo. Englezi su izgubili bitku na sredini terena i polako prepuštali inicijativu Barci. "Uvijek je loše kad izgubiš finale, ali mi jednostavno nismo bili dobri", izjavio je Portugalac.

Barcelona je zagospodarila terenom, sakrila loptu i na kraju zabila još jedan pogodak. "Taktika nije bila dobra i sve je krenulo krivo", objasnio je Cristiano Ronaldo. "Mi smo bili dobri prvih deset minuta, ali moram priznati da je Barcelona zasluženo pobijedila", dodaje on.

Slično je govorio i Michael Carrick, koji se nije previše proslavio igrom protiv Španjolaca. "Počeli smo jako dobro i napravili nekoliko šansi, a da smo zabili bila bi to drukčija utakmica. Nakon toga stvari nisu krenule dobro, ali imali smo dovoljno vremena da se vratimo u susret", izjavio je on za MUTV.

Veznjak Crvenih vragova također je potvrdio činjenicu da je katalonska momčad jučer bila bolja. "Oni su dobra momčad i zasluženo su osvojili naslov. O tome ne treba raspravljati", rekao je Englez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!