Nogomet

Redknapp: "Modrić je jednostavno sjajan"

Tomislav Pacak • petak, 07.11.2008.
Redknapp: "Modrić je jednostavno sjajan"
Foto: Kristijan Komarica

Harryu Redknappu nije preostalo mnogo toga nakon 4:0 protiv Dinama osim biti - zadovoljan. Formu je pronašao Darren Bent, no Redknapp je još više riječi hvale imao za Luku Modrića...

Četiri pogotka u mreži Dinama jasno govore o razlici u kvaliteti između Modrih i Tottenhama, a dodamo li tome da je rezultat još i povoljan izvjesno je kako su nogometaši Dinama u potpunosti razočarali. Hat-trick Darrena Benta i fantastičan pogodak Toma Huddlestonea potopili su zagrebačku momčad i oduševili Harryja Redknappa.

Menadžer koji je preporodio Tottenham izrazio je zadovoljstvo prikazanom igrom: "Bila je ovo dobra večer za nas, odigrali smo dobrih stvari. Samopouzdanje je visoko nakon posljednjih 10 dana. Otkad sam došao, pokazali smo da imamo visoku kvalitetu i da znamo igrati. Dobro smo držali posjed lopte i bili smo čvrsti otraga."

Redknapp je, dakako, pohvalio trostrukog strijelca: "Bent je odigrao dobro. Ovo je prvi puta da s njim radim, ima dobar pristup i dosta se trudi. Imamo tri napadača koja mogu obaviti posao. Bent i Pavljučenko zabijaju golove, a Fraizer Campbell pokazuje veliki entuzijazam kad uđe."

Po prvi put od odlaska iz Dinama, Luka Modrić zaigrao je protiv svoje bivše momčadi i, posve razumljivo, mnoga svjetla pozornice bila su usmjerena upravo prema njemu. Britanski mediji sa zanimanjem su pratili kako će Luka odigrati protiv kluba koji ga je stvorio i iz kojeg se otisnuo u svijet, a Luka ponovno nije razočarao.

Premda je Bent postigao tri pogotka, Redknapp je najviše pohvala imao upravo za našeg reprezentativca: "Modrić je fantastičan nogometaš kojeg morate staviti u igru. Ljudi su mislili da on neće biti dovoljno snažan, ali snažniji je nego što sam mislio. Ne bježi od dvoboja, on je sjajan igrač."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!