Ostali sportovi

Sandra Martininim stopama

Branimir Korać • petak, 22.08.2008.
Sandra Martininim stopama

Sandra Šarić uspješno je startala na putu prema drugoj hrvatskoj taekwondo medalji u Pekingu. Bez većih problema prošla je prvo kolo i ušla u četvrtfinale...

Mary Antoinette Rivero bila je prva protivnica Sandre Šarić u kategoriji do 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Pekingu. Rivero nije nimalo bezopasna protivnica, ali Šarić je ohrabrena jučerašnjim rezultatom Martine Zubčić ušla u meč vrlo samouvjereno i upisala pobjedu.

Prva runda nije donijela previše zanimljivosti, obje protivnice su još ispitivale snage i tek u drugoj rundi borba se rasplamsala. Šarić je krenula više prema naprijed i u jednoj razmjeni udaraca uspjela je poentirati, no i Filipinka je iz kontranapada dobila bod te je runda završena 1:1.

Treća runda bila je ključna. Šarić ju je odradila vrlo pametno, poentirala je odmah na početku runde za vodstvo da bi u zadnjih 20 sekundi upisala još dva točna udarca i s 4:1 prošla u četvrtfinale.

Tamo ju čeka izuzetno težak posao. Borit će se protiv dvostruke svjetske prvakinje i brončane s OI iz Atene Kyungseon Hwang iz Južne Koreje koja je s rutinskih 5:1 svladala Emiraćanku Sheikhu Maithu Almaktoum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!