Ostali sportovi

Najava dana - četvrtak

Marin Vuković • četvrtak, 21.08.2008.
Najava dana - četvrtak

Nakon iznimno zanimljive srijede i brojnih nastupa hrvatskih sportaša, Hrvata će u četvrtak na olimpijskim borilištima biti neusporedivo manje, ali uzbuđenja i dalje neće nedostajati. Naime, po prvi put u Pekingu će nastupiti naša najveća nada za zlatno olimpijsko odličje, Blanka Vlašić.

Tek dvanaestog dana Olimpijskih igara po prvi put na olimpijsko borilište u Pekingu izlazi Blanka Vlašić, koja tako suvereno dominira svojom disciplinom da posve opravdano i bez grižnje savjesti od nje očekujemo najviše. Naša najveća kandidatkinja za zlatnu medalju svoj će nastup početi u rano jutro, u 3:50 h po hrvatskom vremenu. Na rasporedu su, dakako, kvalifikacije i uopće ne sumnjamo da će Blanka bez većih problema ispuniti normu i kvalificirati se u finale, koje je na rasporedu u subotu, 23. kolovoza.

U 3 sata ujutro očekujemo i nastup naše predstavnice u tae kwon dou Martine Zupčić, u kvalifikacijama kategorije do 57 kilograma. Prođe li Martina u finale, ono je na rasporedu u 9 sati.

Nakon plasmana u finale na 1000 metara, naš kajakaš Stjepan Janić to će isto pokušati ponoviti i na duplo kraćoj dionici, polufinalna utrka počinje u 9 sati i 30 minuta.

Nakon pobjeda u drugom kolu, naše stolnotenisače Zorana Primorca i Tan Ruiwua očekuju mečevi trećeg kola u pojedinačnoj konkurenciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!