Ostali sportovi

"Jedva sam vidio doktora"

Ivor Krapac • četvrtak, 07.08.2008.
"Jedva sam vidio doktora"
Foto: Kristijan Komarica

Ivo Karlović priključio se Mariju Ančiću na listi hrvatskih otkaza teniskog turnira OI u Pekingu. Prvi hrvatski reket odustao je od nastupa tri dana prije početka turnira, a za Sportnet.hr otkriva da se radi o trbušnom virusu koji ga prati već nekoliko dana...

Nema sreće sa zdravljem hrvatskih aduta uoči osmodnevnog druženja s tenisačima na najvećoj svjetskoj sportskoj priredbi. Od nastupa Marija Ančića oprostili smo se prije desetak dana, Ivan Ljubičić muči se s ozlijeđenim mišićem noge i još uvijek nije poznato hoće li moći zaigrati, dok smo u četvrtak doznali da u Pekingu neće biti ni Ive Karlovića.

Trenutno prvi hrvatski reket otkazao je javivši se u Peking sms-porukom Marini Mihelić, izvršnoj direktorici Hrvatskog teniskog saveza, a za Sportnet.hr pojasnio je o čemu se točno radi: "Već dva dana ležim u krevetu, jučer sam jedva vidio doktora. Imam trbušni virus, groznicu, povraćam i boli me glava."

Vezane vijesti

U takvom stanju, kako je Karlo javio u Peking, stigla je preporuka liječnika da ne otputuje u Kinu, a nakon svega ostalo je samo pomiriti se da neće drugi put u karijeri osjetiti nastup na OI, nakon što je prije četiri godine zaigrao u Ateni. "Jako, jako sam razočaran neodlaskom. Nastup i potencijalna medalja na Olimpijskim igrama bili su mi najveća želja ove godine. Imam 29 godina i ovo mi je možda bila i zadnja prilika za nastup na OI."

Hrvatska će, tako, u Pekingu biti s dva predstavnika. Uz još uvijek upitnog Ljubičića, tu je i zdravi i spremni Marin Čilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!