Nogomet

Beckham: "Jedino što možemo je oporaviti se"

Ivana Strahija • četvrtak, 22.11.2007.

Premda nije želio govoriti o pojedinačnim pogreškama i slaboj igri svog tima, David Beckham je priznao da su engleski nogometaši uvelike razočarali naciju, a iz toga se mogu iskupiti samo tako da ustanu iz blata i oporave se.

"Računica je jasna, ako ne igraš dobro, ne možeš se kvalificirati. Morali smo pobijediti, drugu smo šansu, nakon svih propuštenih, dobili praktički na tanjuru, i nismo je iskoristili. To je devastirajuće", rekao je najpoznatiji engleski nogometaš David Beckham.

Najteže će ipak biti navijačima: "Znam da ima i važnijih stvari na svijetu od nogometa, no mislim da smo danas svi mi na koljenima, da cijela nacija s nama tuguje. Razočarali smo i sami sebe, no moramo ustati i dokazati da imamo pravo nositi taj dres.", priča Beckham.

A David će biti tu da posrnuloj reprezentaciji pomogne koliko može: "Već sam rekao da neću u penziju. Želim biti dio oporavka reprezentacije, znam da možemo ponovno biti jaki", zaključio je Beckham.

Kapetan engleske vrste, John Terry, koji je svega par dana pred utakmicu s Hrvatskom ozlijeđen, nije krio svoje razočaranje: "Iznevjerili smo sebe, svoje obitelji i navijače. No, krivnja je od svih nas, svakog igrača, a tek onda trenera McClarena, ne bi bilo u redu da se skrivamo iza njega", kaže Terry.

Unatoč porazu, Englezi i dalje uspijevaju biti bahati: "Euro neće biti isti bez nas", Terryjev je zaključak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!