Nogomet

Ćorluka: "Bili su bahati"

Bernard Jurišić, Tomislav Pacak • četvrtak, 22.11.2007.

Na licima naših igrača bilo je vidljivo da je ovo večer koja se događa jednom u životu. Ponos i veselje preplavili su svakoga tko je izašao iz pobjedničke svlačionice u utrobi Wembleyja. Iz Londona za Sportnet.hr Bernard Jurišić i Tomislav Pacak...

Vedran Ćorluka: "Englezi su bili bahati i presamouvjereni, iako ne znam zašto. Mi smo bili prvi na tablici, nadigrali smo ih u Zagrebu, već godinu dana igramo najbolji nogomet i morali su pokazati više poštovanja. Sve što nam se događalo u zračnoj luci i posebno glavom tajniku Zorislavu Srebriću nas je dodatno motiviralo. Jedva čekam susret sa svojima u Manchester Cityju da ih pitam kako su vidjeli utakmicu. Nažalost, morat će Europsko prvenstvo gledatli na televiziji."

Slika 1 od 2.
Foto: Dragan Kovač

Niko Kovač: "Ovo je povijesna pobjeda u fantastičnoj atmosferi. Čestitam svojim suigračima i posebno našim fantastičnim navijačima koji su nam davali dodatnu snagu kad god je trebalo. Ovo je večer kao iz bajke, dati tri gola na Wembleyju. Englezi su bili bahati, podcjenjivali su nas, međutim, pokazalo se da smo bolja momčad čak i nakon poklonjenog penala."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!