Zimski sportovi

Raspoloženi Starsi i Canucksi

Adam Bajić • subota, 17.11.2007.

"Pola tuceta" u mreži Colorada i Minnesote obilježila su sinoćnje susrete NHL-a. Dallas i Vancouver uvjerljivo su slavili protiv suparnika iz Zapadne konferencije i malo popravili blijed dojam, kojeg su ostavili u dosadašnjem dijelu sezone…

Zvijezda večeri u Dallasu bio je mlađi od braće Jokinen, Jussi, inače specijalist za kaznene udarce. Briljirao je s četiri postignuta pogotka i tako pomogao svojoj momčadi da ostvari važnu pobjedu. Visoka pobjeda od 6:1 će možda pomoći Starsima da izađu iz prosječnosti i krenu prema vrhu. Av'si su pak odigrali vjerojatno najlošiju utakmicu u sezoni.

Canucksi su bili uvjerljivi protiv divizijskog rivala, a u pobjedi 6:2 protiv Wilda istaknuli su se Šveđani - branič Ohlund (gol i asistencija) i Henrik Sedin (dvije asistencije). Dva boda znače puno protiv momčadi iz iste divizije, Vancouver sada ima omjer 9-8-1.

Atlanta je iznenađujuće "glatko" slavila u gostima kod Caroline. Raspoloženi vratar Hedberg zaustavio je sve (31) udarce na svoj gol, a poentirali su Hossa (2) i Kovalčuk.

NHL, rezultati: Buffalo –Montreal 4:1, Carolina – Atlanta 0:3,Tampa Bay – Washington 5:2, New Jersey - NY Islanders 0:1, Dallas - Colorado 6:1, St. Louis - Columbus 3:2, (SO), Vancouver - Minnesota 6:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!