Zimski sportovi

Senatorsi i Capitalsi nastavili niz

Adam Bajić • utorak, 09.10.2007.

Odličan niz na startu sezone nastavili su Ottawa Senatorsi svojom četvrtom uzastopnom pobjedom, 4:2 protiv Devilsa. Dosad neporaženi su i Washington Capitalsi, koji su svoj treći uspjeh za redom ostvarili u New Yorku…

Ottawa se još nije «umorila» pobjeđivati te kao da je nastavila dobru formu s kraja prošle sezone. Iako su trenutno bez prvog golmana Emeryja, pričuva Gerber je u solidnoj formi, a napad je već poslovično uspješan. Sinoć je opet ponajbolji bio kapetan Alfredsson, s pogotkom i dvije asistencije. Uporni Devilsi (gol i asistencija Parisea), ipak su se morali zadovoljiti samo časnim porazom.

Unatoč samo 12 (!) upućenih udaraca na gol tijekom cijelog susreta, Capitalsi su upisali i drugu gostujuću pobjedu u sezoni. S druge strane, Islandersi su imali 31 precizan pokušaj, ali je vratar gostiju Kolzig dozvolio samo jedan pogodak u svojoj mreži i tako svojoj momčadi osigurao dva boda. Za Cap'se su zabili V. Kozlov i Laich, dok je jedini gol za Islanderse postigao Park.

U trećoj utakmici večeri, Red Wingsi su dominirali protiv čvrstih Oilersa i na kraju su ih ipak uspjeli «slomiti». Završni rezultat glasi 4:2 u korist Detroita.

NHL, rezultati: Ottawa – New Jersey 4:2, NY Islanders – Washington 1:2, Detroit – Edmonton 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!