Zimski sportovi

Sedmica Dallasa i Detroita

Adam Bajić • ponedjeljak, 12.02.2007.

Protekla večer u NHL-u bila je vrlo efikasna, a najviše golova postignuto je u Dallasu (12), odnosno Detroitu (11). Colorado je tako primio sedam golova od Starsa, a Calgary isto toliko od Red Wingsa…

Iznimno raspoloženi napadi i slabi vratari rezultirali su visokom efikasnošću u susretu Starsa i Avalanchea. Domaći su vodili cijelo vrijeme te su na kraju slavili sa 7:5. Zanimljivo je da su svih 12 pogodaka postigli različiti igrači. Oba vratara su zamijenjena. Domaći Turco Smithom, a umjesto gostujućeg golmana Budaja, nakon pet primljenih golova na vrata je stao Theodore.

Detroit je vrlo brzo poveo 3:0 kod kuće protiv Flamesa i do kraja samo održavao prednost. Dvostruki strijelac bio je ponajbolji igrač Wingsa Zetterberg, a uz to je dodao i dvije asistencije. Vratar Calgaryja, inače pouzdani Kiprusoff, zamijenjen je kad je primio treći gol u prvoj trećini.

NHL, rezultati: Dallas – Colorado 7:5, Detroit – Calgary 7:4, Edmonton – Atlanta 5:1, New Jersey - Tampa Bay 1:4, Columbus – Chicago 4:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!