Zimski sportovi

Sakic i društvo bolji od Istoka

Adam Bajić • četvrtak, 25.01.2007.

U velikom spektaklu odigranom na ledu American Airlines Centra u Dallasu, zvijezde Zapadne konferencije porazile su Istok rezultatom 12:9. Gledatelji su svjedočili majstorijama najboljih hokejaša današnjice i mogli uživati u mnoštvu lijepih poteza i pogodaka…

U svojem 12. nastupu na All Stars utakmici, kapetan Zapada Joe Sakic predvodio je svoju momčad do pobjede u ovom prestižnom susretu. Sakic je upisao četiri asistencije za pogodak, a istakli su se i njegovi suigrači - Rick Nash zabio je dva gola i imao dvije asistencije, dva zgoditka imao je Perrault, a također dva gola i asistenciju ostvario je Havlat.

Kao i prije tri godine, kad je odigrana zadnja All Stars utakmica, MVP je bio iz poražene momčadi. 2004. to je bio Sakic, a sinoć Daniel Briere iz momčadi Istoka, član Buffalo Sabresa. Dva gola za Istok dodao je Chara.

Spektakl i zabava kratko su trajali te se igrači vraćaju u svoje klubove. Sve se podređuje novim pobjedama i poziciji za playoff. A kasnije i najvećem cilju svakoga igrača, Stanley Cupu… Nove utakmice na rasporedu su već u petak.

Rezultat: All Stars Zapad – All Stars Istok 12:9.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!