Zimski sportovi

NHL: Fisher se pridružio Spezzi

Branimir Korać • petak, 29.12.2006.

Problemi s ozljedama i dalje brinu Ottawu Senatorse. Nakon što su ostali bez odličnog Jasona Spezze, sada im se ozlijedio i Mike Fisher kojeg također neće biti neko vrijeme na ledu...

Dosta problema s ozljedama doveli su Ottawu u situaciju kakvoj se nisu nadali na početku sezone. Pobjede dolaze sve rjeđe, a jedan od glavnih razloga je nekompletnost. Sada su ostali bez dvojice napadača iz prve napadačke linije i to je veliki problem obzirom da je upitno kako će ih zamjene nadomjestiti.

Prvi koji je ispao iz rotacije zbog ozljede je odlični Jason Spezza, a sada mu se pridružio i Mike Fisher koji je upravo Spezzu nakon ozljede zamijenio u prvoj napadačkoj liniji. Izostankom ove dvojice, u prvoj liniji mijenjat će se na poziciji centra Dean McAmmond i Chris Kelly, solidni igrači, ali ne igrači kapaciteta Spezze ili Fishera. Puno bi im trebali pomoći Alfredsson i Heatley koji bi trebali još više preuzeti odgovornost izostankom navedenog dvojca.

Fisher je ozljedu zaradio u pobjedi nad Islandersima 2:0 kada je potkraj susreta dobio neugodni udarac u koljeno koje je još uvijek prilično natečeno tako da je teško dati procjenu o kakvoj se točno ozljedi radi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!